O společnosti PACCAR Parts

workhouse

Společnost PACCAR Parts je od roku 1973 divizí globální organizace PACCAR. Stala se vedoucím distributorem jakostních dílů pro nákladní vozidla a koncepty.
 

Evropská centrála společnosti PACCAR Parts se nachází v Eindhovenu, v Nizozemsku. Zajišťuje marketing a prodej portfolia značek, mezi které patří i několik zvučných jmen – originální díly DAF a originální díly motory PACCAR, sortiment náhradních dílů pro nákladní vozidla a přívěsy a sortiment dílenských dílů pro všechny značky v programu TRP a exkluzivní značky dodavatelů v rámci prodejní organizace DAF. Výkonnost společnosti PACCAR Parts je řízena prodejními, marketingovými a logistickými operacemi, jež vytváří standard pro vůdčí společnosti na trhu. Společnost využívá silnou prodejní sítí DAF, 4 vyspělá distribuční centra a systémy pro řízení prodejního řetězce a její strategie je zaměřena na poskytování kvalitních náhradních dílů pro nákladní vozidla a servisních konceptů za nejvýhodnější cenu na trhu.

Prohlášení společnosti

Společnost PACCAR Parts je hlavním dodavatelem vysoce kvalitních dílů pro nákladní vozidla a přívěsy a nabízí kompletní servisní koncepty a podpůrná řešení vytvořená na základě požadavků současných profesionálních přepravců.

Společnost PACCAR Parts prostřednictvím dealerské sítě DAF exkluzivně distribuuje a prodává originální díly motory PACCAR, originální díly DAF a náhradní díly pro nákladní vozidla a přívěsy TRP.

Společnost PACCAR Parts dosahuje nejvyšších standardů na poli efektivity distribuce a servisní a obchodní podpory na evropském trhu díky úzké spolupráci se strategickými dodavateli a prodejci DAF.

Souhrn fakt o společnosti PACCAR Parts Europe

Distribuční centra 5
Zaměstnanců ≥ 600
Čtverečních metrů skladovacích prostor ≥ 60,000
Prodejních míst ≥ 1,000
Dodávek zákazníkům ročně ≥ 400,000

PACCAR Distribuční centra

Ziskovost nákladního vozidla závisí na jeho použitelnosti. V tom hraje klíčovou roli dostupnost dílů pro údržbu a opravy. Distribuce dílů je jednou z klíčových schopností společnosti PACCAR.

Společnost PACCAR Parts vlastní celkem 15 center pro distribuci dílů na strategických místech po celém světě, která zajišťují každodenní dodávku dílů pro stále rostoucí počet prodejců a zákazníků společnosti PACCAR.

Evropa

Zákazník vyžaduje od svých vozidel maximální využitelnost. Údržba musí být naplánována co nejefektivněji a poruchy opraveny co nejrychleji. Důležitou roli zde hraje optimální dostupnost dílů v kombinaci s krátkou dobou dodání.

Evropští prodejci DAF jsou zásobováni ze čtyř vysoce moderních center pro distribuci dílů společnosti PACCAR. Největší z center se nachází v sídle společnosti DAF v Eindhovenu a má rozlohu 46 500 čtverečných metrů. Kromě toho jsou v Evropě distribuční centra společnosti PACCAR Parts v Leylandu (Velká Británie), Madridu a Budapešti. Ročně tato centra zpracují přibližně 400 000 dodávek. Společnost PACCAR Parts Europe dosahuje spolehlivosti dodání 98%, což představuje v daném oboru distribuce světovou špičku.

Historie

V roce 1973 byla v Rentonu založena divize PACCAR Parts, aby zajišťovala dodávku dílů pro trh s příslušenstvím v USA. V roce 1996 společnost PACCAR Parts dále expandovala do Evropy.

Evropská centrála společnosti PACCAR Parts se nachází v Eindhovenu, v Nizozemsku. Zajišťuje marketing a prodej portfolia značek, mezi které patří i několik zvučných jmen – originální díly DAF a originální díly motory PACCAR, sortiment náhradních dílů pro nákladní vozidla a přívěsy a sortiment dílenských dílů pro všechny značky v programu TRP a exkluzivní značky dodavatelů v rámci prodejní organizace DAF. Distribuce dílů je jednou z klíčových schopností společnosti PACCAR.

Síť prodejců

Nabídka širokého sortimentu dílů vozidel v podnikání nic neznamená, pokud díly nejsou dostupné.

Protože společnost PACCAR Parts exkluzivně distribuuje a prodává originální díly motory PACCAR, originální díly DAF a náhradní díly pro nákladní vozidla a přívěsy TRP prostřednictvím komplexní prodejní sítě DAF, není to žádný problém.

S využitím kombinace vysoce školeného personálu a nejnovějších systémů pro ukládání dat a výběr zboží distribuční centra dílů v centrech společnosti v Nizozemí, Velké Británii, Španělsku a Maďarsku nepřetržitě dodávají správné díly ve správnou dobu.

Každý týden je odesláno prodejcům a zákazníkům na celém světě více než 3 000 zásilek s obvyklým doručením do 24 hodin.

Prostřednictvím prodejní sítě DAF můžeme poskytnout další výhody ve formě údržby a oprav nákladních vozů a přívěsů.

SERVIS 24/7 ITS/NDS

Náš servis je Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

+420 737 245 763

+420 737 245 768

 

Vyhledávání
Všeobecné obchodní podmínky

Veškeré informace ohledně obchodních podmínek, naleznete zde.

Mapa

  • 05.png
  • 04.png
  • 03.png
  • 10.png
  • trp.png
  • 02.png
  • 06.png
  • 01.png
  • 08.png
  • 07.png

Adresa

location

DAF Chabařovice

autorizovaný servis DAF

Ústecká 677

403 17 Chabařovice

Česká republika

 

Kontakty

Přejímací technik

user Petr Šotola
iphone +420 737 245 763
email psotola@csad.com

Vedoucí skladu ND

user Jakub Hilbert
iphone +420 737 245 762
email jhilbert@csad.com

 

Napište nám
Váš email
pictopište prosím znaky do pole
Doporučte nás
Váš email
Adresát
Antispampictopište prosím znaky do pole
Speedcomputer

SPEEDCOMPUTER

autorizovaný servis DAF Ústí nad Labem - Chabařovice

©2015 | Powered on bubilegCMS v4.10L | Webmaster: webmaster@speedcomputer.cz | Licence