TRP Program

TRP-Truck-Trailer-Parts-TRP-Range-640Sortiment programu TRP je široký a různorodý a neustále se rozšiřuje. Vždy zde najdete to, co právě potřebujete.
 

Sortiment programu TRP zahrnuje díly pro všechny běžné značky přívěsů a návěsů. Naše rychlá dodávková služba zajišťuje vysokou dostupnost dílů z jediného umístění. Co může být rychlejšího nebo spolehlivějšího? Program náhradních dílů TRP spoří váš čas i peníze.

TRP – Vozidla všech značek – Centrální obchod

Říká se, že rozmanitost je koření života. Pokud se však jedná o servis a výměnu dílů v případě smíšeného vozového parku, je mnohem užitečnější údržbu vozidel a jejich ekonomický provoz zajišťovat na jednom kontaktním místě, během jedné návštěvy a v rámci jediné faktury. Proto společnost PACCAR Parts poskytuje široký sortiment programu TRP zahrnující náhradní díly pro nákladní vozidla a dílenský spotřební materiál pro všechny značky prostřednictvím svých prodejců i celé své sítě prodejních poradců. Kvalita, které můžete věřit – od předních dodavatelů OEM až po díly garantovaných značek programu TRP.

Správná kombinace

Žádná značka nákladních vozidel není sama o sobě vhodná pro všechny druhy použití. Provozovatelé vozového parku vyváženě vybírají vozidla, která se budou nejlépe hodit pro požadavky celé řady různých přepravních a logistických úloh, od dálkové přepravy a hromadné přepravy po vícebodovou distribuci. Výběr nákladního vozidla nebo přívěsu také závisí na převáženém zboží, od velkoobjemové přepravy petrochemických výrobků po potraviny, od suchého nákladu po strojní vybavení, elektroniku nebo květiny. Nabídka a poptávka, dostupnost, slevy a výkonnost prodejce mají také vliv na výběr nákladního vozidla a přívěsu.

Většina dopravců mívá smíšený vozový park, který vyhovuje jejich potřebám. Pokud se však jedná o servis a výměnu dílů v případě smíšeného vozového parku, je mnohem užitečnější údržbu vozidel a jejich ekonomický provoz zajišťovat na jednom kontaktním místě, během jedné návštěvy a v rámci jediné faktury. Proto společnost PACCAR Parts nabízí prostřednictvím sítě svých servisních dealerů a externích poradců široký sortiment programu TRP zahrnující náhradní díly pro nákladní vozidla a přívěsy/návěsy všech značek. Kvalita, které můžete věřit – od více než 50 předních značek OEM až po díly garantovaných značek programu TRP.

TRP dodává prostřednictvím sítě 1000 servisních dealerů ve 26 zemích rozsáhlý sortiment více než 60 000 dílů, včetně značek jako jsou například MAN, Mercedes, Renault, Iveco, Scania a Volvo.

Díly TRP vám přináší společnost PACCAR, která je předním výrobcem nákladních vozidel a má jedinečné postavení díky dokonalé znalosti potřeb a požadavků dopravců na kvalitní díly za výhodné ceny. Dodáme ty správné produkty právě, když je potřebujete.

Přívěsu a karoserie

Díly přívěsu a karoserie

Za každým dobrým tahačem je přívěs nebo nástavba určitého druhu. Pro každou aplikaci něco jiného – od přívěsů s plátěnými bočnicemi, posuvnými bočnicemi po dvojité přívěsy nebo přívěsy se zdvihací plošinou a tuhou karosérií, od přepravního zařízení s klimatizací nebo chlazením po velkoobjemové přepravní zařízení. Přestože se přívěsy mohou vyrábět místně, aby splňovaly specifické požadavky trhu, jsou sestaveny ze standardních dílů. Zde opět přijde ke slovu program TRP se svou rozsáhlou nabídkou dílů pro přívěsy, které splní každý požadavek na dovybavení za výhodné ceny.

Všechny značky

  • Dílenský spotřební materiál všeho druhu
  • Kvalitní produkty za nízké ceny s dodáním týž nebo následující den
  • Obsáhlý a přehledný katalog dílů TRP
  • Autorizovaný prodejce výrobků ClimaTech, které představují ekonomické řešení klimatizace.
  • Úplná nabídka dílů pro přívěsy a karoserie pro dodatečné vybavení

Jakožto hybná síla evropské ekonomiky, slouží kombinace nákladního vozidla a přívěsu k přepravě všech možných nákladů, od potravin po strojní vybavení, petrochemické výrobky nebo elektroniku. V podmínkách, které se mohou měnit od horka Středozemního moře po chladné severské zimy, od širokých rovných dálnic po hrbolaté silnice.

Různé trhy tak vyžadují velké množství různých přívěsů. Přívěsy se navíc mohou vyrábět místně, aby splňovaly specifické požadavky trhu. Jsou však montovány ze standardních podvozků.

Zde opět přijde ke slovu program TRP se svou rozsáhlou nabídkou dílů pro přívěsy všech značek, které za výhodné ceny skutečně splní každý požadavek.

Arvin Meritor, BPW, Daimler Chrysler, Fruehauf, Gigant, Hendrickson, SAF a SMB – pouze několik z předních značek dílů OEM pro přívěsy, které dodává program TRP. Včetně náprav, vzduchových brzd, tlumičů, příslušenství pro tažení, blatníků – a všeho, co dopravci potřebují pro údržbu a maximalizaci provozuschopnosti svého vozového parku.

Spotřební materiál TRP

Čím náročnější práce, tím větší spotřeba. Velká kloubová nákladní vozidla jezdí pět až šest dní v týdnu, 48 týdnů v roce po dálkových trasách. Lehčí nákladní vozidla používaná pro vícebodový rozvoz musí snášet časté zastavování, rozjíždění a stání v dopravě, což rovněž představuje zátěž. Každá část motoru, převodovky a nápravy musí být správně promazána, aby vše fungovalo hladce a bylo chráněno při vysokých provozních teplotách.

Pro každé mazivo, kapalinu, olej nebo aditivum, které vaše těžce namáhané vozidlo potřebuje, má program TRP schválený výrobek odpovídající kvality, který bude splňovat požadavky vaší dílny. K tomu jsou k dispozici nástroje pro usnadnění provádění všech servisních úkonů a úkonů údržby. Kvalita, na níž se můžete spolehnout, za výhodné ceny.

Kompletní nabídka kvalitních spotřebních produktů, které uspokojí veškeré potřeby vaší dílny

  • Specifikace a balení zajišťující osobní bezpečnost a hygienu
  • Těsnicí prostředky a lepidla, která drží
  • Maziva a tuky se specifikací odpovídající zatížení
  • Čistící prostředky pro vyplavení usazenin

Program TRP také poskytuje kompletní sortiment barev a laků a zajišťovacích materiálů všeho druhu.

Všechny postupy a produkty z programu TRP jsou testovány a splňují nepřísnější normy a předpisy.

TRP – komplexní řešení potřeb vaší dílny

Dobře vybavená a zorganizovaná dílna je základním předpokladem pro zachování a zvyšování spokojenosti zákazníků. Ať už se jedná o pravidelnou servisní prohlídku či o zakázku vyžadující opravu, mechanici, zákazníci i vozidla si zaslouží nejnovější nástroje a vybavení, které jsou zárukou servisu vysoké kvality a bezchybného stavu vozidla.

Nabídka značky TRP pokrývá kompletní sortiment dílenského nářadí vysoké kvality určeného pro každý myslitelný úkon. Potřebujete-li jednoduchý šroubovák či moderní systém měření, vše naleznete v nabídce programu TRP.

Společnost Stahlwille je například nejlepším dodavatelem nářadí na trhu. Kompletní nabídka je dostupná v rámci sortimentu programu TRP. Abychom zdůraznili kvalitu nářadí, poskytujeme na celý sortiment společnosti Stahlwille doživotní záruku. Člověk se jistě cítí bezpečně, když ví, že pracuje se stejným nářadím jako všichni profesionálové v dílně a nemusí pochybovat o jeho kvalitě.

Přesahují-li vaše požadavky nabídku základního nářadí pro mechaniky a vy hledáte řešení na klíč pro celou vaši dílnu, je TRP opět správnou adresou ke splnění vašich potřeb. Značka TRP spolupracuje s týmem zkušených inženýrů specializujících se na oblast dílenského nářadí, aby vám byla schopna poskytnout tu správnou osobní radu týkající se vybavení vaší dílny. Ať už se jedná o pouhou výměnu nářadí či naopak o vybavení celé nové dílny, naši partneři mají náležité zkušenosti a jsou připraveni vám poskytnout profesionální pomoc. Realizujeme kompletní projekty od A do Z a vy se nemusíte starat naprosto o nic.

Sháníte-li obyčejný šroubovák či kompletní vybavení nové dílny, značka TRP je tím pravým partnerem, kterému adresovat své požadavky. Úplnou nabídku dílenského vybavení naleznete v našem katalogu, popřípadě kontaktujte svého nejbližšího servisního dealera společnosti DAF.

SERVIS 24/7 ITS/NDS

Náš servis je Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

+420 737 245 763

+420 737 245 768

 

Vyhledávání
Všeobecné obchodní podmínky

Veškeré informace ohledně obchodních podmínek, naleznete zde.

Mapa

  • 05.png
  • 04.png
  • 03.png
  • 10.png
  • trp.png
  • 02.png
  • 06.png
  • 01.png
  • 08.png
  • 07.png

Adresa

location

DAF Chabařovice

autorizovaný servis DAF

Ústecká 677

403 17 Chabařovice

Česká republika

 

Kontakty

Přejímací technik

user Petr Šotola
iphone +420 737 245 763
email psotola@csad.com

Vedoucí skladu ND

user Jakub Hilbert
iphone +420 737 245 762
email jhilbert@csad.com

 

Napište nám
Váš email
pictopište prosím znaky do pole
Doporučte nás
Váš email
Adresát
Antispampictopište prosím znaky do pole
Speedcomputer

SPEEDCOMPUTER

autorizovaný servis DAF Ústí nad Labem - Chabařovice

©2015 | Powered on bubilegCMS v4.10L | Webmaster: webmaster@speedcomputer.cz | Licence