Vynikající bezpečnost a komfort

1. Prediktivní tempomat

Prediktivní tempomat (PCC) používá technologii GPS k určení přesné pozice vozidla a předpokládaných jízdních podmínek pro další až 2 kilometry. Tyto informace používá k určení ideální rychlosti v rámci určeného rozmezí.

2. Adaptivní tempomat

Adaptivní tempomat (ACC) automaticky upravuje rychlost vozidla tak, aby byla zachována bezpečná vzdálenost od vpředu jedoucích vozidel.

3. Výstraha před čelním nárazem

Radar na vozidle průběžně měří, zda má vozidlo v případě nouzové situace dostatek místa k zabránění srážky s vpředu jedoucím vozidlem. Pokud je překročena kritická vzdálenost, systém reaguje optickou výstrahou a výstražným zvukovým signálem.

4. Pokročilý nouzový brzdový systém

Pokročilý nouzový brzdový systém (AEBS neboli Advanced Emergency Braking System) pomáhá nezávislým zpomalením vozidla zabránit nárazu nebo omezit jeho následky.

5. Systém varování před opuštěním jízdního pruhu

Systém varování před opuštěním jízdního pruhu (LDWS neboli Lane Departure Warning System) varuje řidiče při neúmyslném vybočení vozidla mimo jízdní pruh následkem chyby, únavy nebo nepozornosti řidiče.

6. Řízení stability vozidla

Řízení stability vozidla (VSC) je elektronický systém aktivní bezpečnosti, který řidiči pomáhá udržet kontrolu nad vozidlem při kritickém manévrování, jako je zalomení soupravy nebo její převrácení.

DAF CF safety and comfort systems

7. Tichá verze Silent

DAF XF s motorem MX-11 je k dispozici v „tiché“ verzi Silent, která udržuje hluk na nízké úrovni 71 dB(A). Ideální pro distribuci v oblastech, kde platí omezení pro úroveň hluku ve večerních, nočních nebo časných ranních hodinách.

8. Systém sledování tlaku v pneumatikách

Systém sledování tlaku v pneumatikách zajišťuje nepřetržité monitorování tlaku a teploty ve všech pneumatikách. Systém generuje výstrahy, když je nízký tlak v jedné pneumatice nebo má pneumatika vysokou teplotu, což řidiči umožňuje rychle zasáhnout. Tím dochází k optimalizaci celkových nákladů na vlastnictví a to díky nižší spotřebě paliva a menšímu opotřebení pneumatik.

9. Sledování energie akumulátoru

Volitelný systém sledování energie akumulátoru umožňuje řidiči kontrolovat stav akumulátorů a zobrazuje výstrahy, když jsou hladiny energie kritické. Zabraňuje také nadměrnému nabití akumulátorů. To vede k menším prostojům a delší životnosti akumulátoru.

10. Ochranný závěs a konstrukce kabiny

Závěs a vyztužená konstrukce kabiny absorbují energii nárazu a mají předprogramované přední a zadní deformační zóny, které zajišťují nejlepší bezpečnost vozidla a ochranu posádky v našem odvětví.

SERVIS 24/7 ITS/NDS

Náš servis je Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

+420 737 245 763

+420 737 245 768

 

Vyhledávání
Všeobecné obchodní podmínky

Veškeré informace ohledně obchodních podmínek, naleznete zde.

Mapa

  • 05.png
  • 04.png
  • 03.png
  • 10.png
  • trp.png
  • 02.png
  • 06.png
  • 01.png
  • 08.png
  • 07.png

Adresa

location

DAF Chabařovice

autorizovaný servis DAF

Ústecká 677

403 17 Chabařovice

Česká republika

 

Kontakty

Přejímací technik

user Petr Šotola
iphone +420 737 245 763
email psotola@csad.com

Vedoucí skladu ND

user Jakub Hilbert
iphone +420 737 245 762
email jhilbert@csad.com

 

Napište nám
Váš email
pictopište prosím znaky do pole
Doporučte nás
Váš email
Adresát
Antispampictopište prosím znaky do pole
Speedcomputer

SPEEDCOMPUTER

autorizovaný servis DAF Ústí nad Labem - Chabařovice

©2015 | Powered on bubilegCMS v4.10L | Webmaster: webmaster@speedcomputer.cz | Licence